דג בבירה


מרכיבים
- 1 חבילת דגי ברבוניות
- 2 כפות תבלין דג
- כפית מלח
- 1 כוס קמח
- בירה לבנה
- מיץ מלימון אחד
- שמן לטיגון
דרך הכנה
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הדגים
- דואגים שהבלילה תהיה סמיכה שכאשר נטבול את הדג תישאר על הבלילה .
- משרים את הדגים במיץ לימון עד להכנת הבלילה בסיום הכנת הבלילה שופכים את מיץ הלימון.
- טובלים את הדגים בבלילה ומטגנים עד להזהבה קלה
- מוצאים מניחים על נייר סופג ומגישים חם. בתיאבון!
הערות
ניתן להגיש עם רטבים כמטבלים
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- רוטב אלף האיים [אבי מ.] - ליציקה על סלטי ירקות, סלטים ירוקים, בשר מעושן קר.
- טרטלטים אגוזים [אבי מ.] - טרטלטים מבצק פריך במלית אגוזים מקורמלים בטעם דבש.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- עוגיות קוקוס לפסח [אבי מ.] -
- שבלולי שמרים במילוי שוקולד [אבי מ.] - ספירלות שמרים במלית שוקולד.
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- פשטידת תפו"א וגבינות [אבי מ.] -