דגים ברוטב פיקנטי
דג ברוטב


ציון גולשים:
7
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 2 כפות פלפל צ'ומה (ניתן לקנות מוכן או להכין בבית)
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- חצי חבילה כוסברה קצוצה
- פלפלים חריפים שלמים
- ראש שום שלם מופרד לשיניים
- גמבה חצויה לרבעים
- מלח, פלפל
- 2 כוסות מים
- שליש כוס שמן
דרך הכנה
- להכניס הכל לסיר
- להביא לרתיחה ואז להנמיך לחצי ולבשל חצי שעה
- להוסיף את הדגים ולבשל עוד 15 דקות.
הערות
הכי טעים עם דג בורי
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- נגיסי עוף ברוטב שום [אבי מ.] - נגיסי עוף בציפוי פריך בטיגון עמוק ורוטב שום
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -