Pesto
תפריט
ש', 24 אוק 2020, 08:59
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קובנה

לחם תמני    

מאת: לינואל ::: צפיות: 7984   

קובנה
8 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 4כוסות קמח
  • 1+1/2 כוסות מים
  • 2 כפות שמרים
  • כף קצח
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • 1 מרגרינה  מחמאה מומסת
דרך הכנה
  1. ללוש את כל החומרים להמתין לתפיחה
  2. ללוש שוב לחלק לארבע 
  3. להתפיח שוב
  4.  לפתוח כל חלק ולימרוח במרגרינה 50 גר לכל חלק 
  5. לשים בסיר של גחנון עם המיכסה להמתין לחצי תפיחה
  6.  ולאפות בחום 175 מעלות בערך 3/4 שעה עד להזהבה
  7. להגיש עם עגבניה מרוסקת עם חריף או עם מימרח מתוק
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
לינואל (מקצוענ/ית)
אפשר שמרים טריים 30 גר" אפשר שימרית עם משפר אפיה שצמוד לשימרית
5
לינואל (מקצוענ/ית)
שמרים יבשים
4
האם הכוונה לשמרים יבשים או טריים?
3
לינואל (מקצוענ/ית)
יש אפשרות לשפר להחליף את המרגרינה בחמאה
ומי שאוהב מתוק להוסיף 3 כפות סוכר
2
שלקה (מקצוענ/ית)
קצח הוא סוג של תבלין.
מתוך ויקיפדיה:
"לקצח טעם חזק ומריר, וריחו החלש מזכיר ריח תות שדה. בישראל...»»
1
מה זה קצח
קובנה By , 2007-07-10T09:53:21+03:00 קובנה לחם תמני Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 4כוסות קמח 1+1/2 כוסות מים 2 כפות שמרים כף קצח 2 כפות שמן זית 2 כפות סוכר 1 מרגרינה  מחמאה מומסת... Instructions: ללוש את כל החומרים להמתין לתפיחה ללוש שוב לחלק לארבע  להתפיח שוב  לפתוח כל חלק ולימרוח במרגרינה 50 גר לכל חלק  לשי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר