Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 09:32
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת אינסטנט ונגיעת טעם רוזמרין

   

מאת: ornas1 ::: צפיות: 4711   

עוגת אינסטנט ונגיעת טעם רוזמרין
25 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 אינסטנט שוקולד
  • 1 אינסטנט וניל
  • 1כוס חלב
  • 1שמנת מתוקה
  • 6 ביצים מופרדות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 100 ג' שוקולד חלב מריר (אפשר את שניהם ואת השוקולד הלבן).
  • 100 גר' שוקולד לבן
  • 2-3 כפות חמאת בוטנים ממותקת
  • אגוזים מסוכרים פיצפוצי שוקולד קקאו וכדו'
דרך הכנה
  1. מחממים מראש תנור לחום בינוני
  2. מפרידים ביצים לשתי קערות.
  3. מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד קצף יציב.
  4. מוסיפים בהדרגה ולסירוגין, לקצף היציב אינסטינט שוקולד וחלמונים. 
  5. מעבירים לתבנית ואופים בין 10-15 דק' עד שיציב, (להיזהר לא יותר מידי). מוציאים ומקררים.
  6. בינתיים כשמתקרר הבסיס ממיסים על אש נמוכה או בשיטת בן מרי את השוקולדים והחמאת בוטנים עד תערובת אחידה. כשהתקרר הבסיס מורחים בשיכבה אחידה ומכניסים למקרר להתקשות.
  7. בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה וכשמתקשה מוסיפים בהדרגה ולסרוגין את השמנת מתוקה והאינסטנט. מורחים שכבה אחידה על שכבת השוקולד הקשיחה.
  8. מפזרים מעל אגוזים מסוכרים פצפוצי שוקולד קקאו וכדו'.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
מה קורה עם החלב בשלב ההכנה לא צויין !
עוגת אינסטנט ונגיעת טעם רוזמרין By , 2007-07-02T17:02:39+03:00 עוגת אינסטנט ונגיעת טעם רוזמרין Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 25 Tags: none Ingredients: - 1 אינסטנט שוקולד 1 אינסטנט וניל 1כוס חלב 1שמנת מתוקה 6 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר 100 ג' שו... Instructions: מחממים מראש תנור לחום בינוני מפרידים ביצים לשתי קערות. מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד קצף יציב. מוסיפים בהדרגה ולסירוגין, לקצף היציב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר