Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 22:26
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה קישואים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10853   

* תמונה להמחשה: By Ivana Sokolovi? , via Wikimedia Commons
מאפה קישואים
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 5 קישואים בינוניים
  • שמן לטיגון
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 50 גר' חמאה רכה
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
  • מלח ופלפל
  • 2 חלמונים טרופים
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס פרורי לחם
  • 30 גר' חמאה מומסת
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן
דרך הכנה
  1. פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מטגנים קלות בשמן, לא יתר על המידה, מוצאים ומניחים בתבנית חסינת אש.
  2.  
  3. בסיר קטן מערבבים את השמנת החמוצה, 2 כפות הגבינה והחמאה מחממים על להבה נמוכה עד להמסת הגבינה תוך כדי בחישה, מסירים מהאש ומצננים מעט, מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם, מוסיפים את החלמונים ובוחשים.
  4.  
  5. יוצקים את התערובת על הקישואים בתבנית, מערבבים את פירורי הלחם עם החמאה הנותרת, מפזרים מעל, מפזרים גם את הגבינה הנותרת.
  6.  
  7. אופים מיד או מאחסנים במקרר למשך לילה ואופים למחרת.
  8.  
  9. לאפיה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-30 דקות או עד שהמאפה משחים מעט.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
מאפה קישואים By , 2005-03-28T21:25:11+02:00 מאפה קישואים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 5 קישואים בינוניים שמן לטיגון 2 גביעי שמנת חמוצה 50 גר' חמאה רכה 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת מלח ופלפל ... Instructions: פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מטגנים קלות בשמן, לא יתר על המידה, מוצאים ומניחים בתבנית חסינת אש.   בסיר קטן מערבבים את השמנת החמוצה, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר