Pesto
תפריט
ה', 04 יונ 2020, 23:18
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט מלפפונים יפני

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7596   

סלט מלפפונים יפני
4 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
2 מלפפונים בינונים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כף רוטב סויה
1/4 כוס חומץ אורז
1 כפית שמן שומשום
2 כפיות שומשום קלוי קלות
דרך הכנה

שוטפים היטב את המלפפונים, חשוב שהמלפפונים יהיו טריים מאד ופריכים, קוטמים את הקצוות ופורסים דק, מעבירים לקערה בינונית.

מערבבים את שאר החומרים היטב, יוצקים על המלפפונים ומערבבים קלות, מניחים לספיגת טעמים ל-20 דקות, מערבבים מדי פעם.

לפני ההגשה בודקים שוב תיבול, מערבבים ומגישים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
זה משרה, כך שבעת הגשה ניתן להגיר חלק מהנוזלים, אם רוצים.
1
האם הכוונה היא באמת ל-2 מלפפונים בלבד? זה נראה המון רוטב לכמות כזו...
סלט מלפפונים יפני By , 2005-03-29T01:10:13+02:00 סלט מלפפונים יפני Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 מלפפונים בינונים 1 כפית מלח1 כפית סוכר1 כף רוטב סויה1/4 כוס חומץ אורז1 כפית שמן שומשום2 כפיות שומשום קלוי קלות ... Instructions: שוטפים היטב את המלפפונים, חשוב שהמלפפונים יהיו טריים מאד ופריכים, קוטמים את הקצוות ופורסים דק, מעבירים לקערה בינונית.מערבבים את שאר החומרים היטב, יוצקים על המלפפונים ומערבבים קלות, מניחים ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר