פשטידת בצל
פשטידה פשוטה להכנה וטעימה מאד מאד!!!!
* תמונה להמחשה By HaguardDuNord , via Wikimedia Commons
10 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
9.4
[19 מדרגים]
מרכיבים
- 4 בצלים גדולים
- 3 ביצים
- 3/4 כוס קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים
- כף אבקת מרק בצל
- כף אבקת מרק עוף
- שמן לשימון התבנית
- פרורי לחם לתבנית
דרך הכנה
- פורסים את הבצל לקוביות בגודל בינוני,
- מוסיפים את כל שאר החומרים, ומערבבים.
- משמנים תבנית עם שמן (או תרסיס שמן) ומפזרים פרורי לחם (גם על הדפנות)
- שופכים את התערובות ומפזרים מעל עוד פרורי לחם.
- אופים בחום בינוני כ-3/4 שעה או עד הזהבה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
24
ציון 10
23
ציון 10
21
ציון 10
19
ציון 9
14
ציון 9
6
3
ציון 9
1
ציון 8
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד