Pesto
תפריט
ב', 20 ינו 2020, 05:26
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סירות תפוחי אדמה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10662   

* תמונה להמחשה Mark James Miller licenses/by-sa/3.0
סירות תפוחי אדמה
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 20 גר' חמאה רכה
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה
  • קורט פלפלת חריפה
  • 1 כוס שמנת חמוצה
  • 100 גר' גבינה צהובה מגורדת
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה מאד, שוטפים את תפו"א ומייבשים, אופים בתנור כשעה עד להתרככות.
  2. מצננים וחוצים את תפו"א לאורכם, מרוקנים בעדינות בעזרת כפית את תוך החצאים לקערה, מותרים שכבת תפו"א צמודה לקליפה.
  3. מוסיפים לקערה את החמאה, הבצל, אבקת השום המלח, הפפריקה, הפלפלת ואת השמנת, מוסיפים 3/4 מכמות הגבינה ומערבבים.
  4. ממלאים את חצאי תפו"א במלית ומפזרים מעט גבינה מעל.
  5. מורידים את חום התנור לחום בינוני ומכניסים שוב לתנור 20-ל דקות.
  6. מגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
אפשרי. שמרי עליהם במקרר ואטומים בשקית, ואם יש להם נטיה להתקמט, מרחי את הסירות מבחוץ במעט שמן (זית?) או חמאה.
1
האם ניתן לעשות שלבים 1-4 יום לפני?
תודה על כל העזרה!
סירות תפוחי אדמה By , 2005-03-28T22:23:01+02:00 סירות תפוחי אדמה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 תפוחי אדמה גדולים 20 גר' חמאה רכה 2 בצלים ירוקים קצוצים 1/4 כפית אבקת שום 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פפריקה... Instructions: מחממים את התנור לחום גבוה מאד, שוטפים את תפו"א ומייבשים, אופים בתנור כשעה עד להתרככות. מצננים וחוצים את תפו"א לאורכם, מרוקנים בעדינות בעזרת כפית את תוך החצאים ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר