עוגת שמנת עם פירורים
מתאימה לשבועות

24 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים:
9.5
[4 מדרגים]
מרכיבים
בסיס בצק
בצק פריך:
2.5 כוסות קמח תופח
1 מחמאה או 200 גרם חמאה
4 חלמונים
4 כפות גדושות סוכר
מילוי שמנת:
קבוצה א'
1 גבינת שמנת 30%
1 שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר
קבוצה ב'
3 שמנת חמוצה 15% שומן
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
בצק פריך:
2.5 כוסות קמח תופח
1 מחמאה או 200 גרם חמאה
4 חלמונים
4 כפות גדושות סוכר
מילוי שמנת:
קבוצה א'
1 גבינת שמנת 30%
1 שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר
קבוצה ב'
3 שמנת חמוצה 15% שומן
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
דרך הכנה
הכנת הבצק:
לשים במעבד מזון או במיקסר את חומרי הבצק ולעבד עד אשר מתקבלים פירורים המתאחדים לכדור.
לקחת 2/3 מהבצק ולשטח בתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ
את שאר הבצק לשים בצורת כדורים שטוחים בתבנית נוספת.
לאפות בין 12 - 15 דקות בחום של 190 מעלות. לצנן.
לפורר את כדורי הבצק במעבד מזון.
הכנת המילוי:
להקציף קבוצה א'
להקציף קבוצה ב'.
לערבב יחד בזהירות.
לשפוך על משטח הבצק.
לשים במקרר לייצוב לכמה שעות.
לפזר את פירורי הבצק על השמנת .
בתיאבון!!!!
לשים במעבד מזון או במיקסר את חומרי הבצק ולעבד עד אשר מתקבלים פירורים המתאחדים לכדור.
לקחת 2/3 מהבצק ולשטח בתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ
את שאר הבצק לשים בצורת כדורים שטוחים בתבנית נוספת.
לאפות בין 12 - 15 דקות בחום של 190 מעלות. לצנן.
לפורר את כדורי הבצק במעבד מזון.
הכנת המילוי:
להקציף קבוצה א'
להקציף קבוצה ב'.
לערבב יחד בזהירות.
לשפוך על משטח הבצק.
לשים במקרר לייצוב לכמה שעות.
לפזר את פירורי הבצק על השמנת .
בתיאבון!!!!
הערות
רצוי לשמור במקרר מכוסה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


5
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק כתום [לינדה7] - מרק עדשים כתומים
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- נזיד עדשים [אבי מ.] - כמנה או תוספת למנה עיקרית
- פרחי כרובית ממולאים [אבי מ.] - פרחי כרובית ממולאים בבשר טחון ברוטב עגבניות
- פיצת בשר תורכית [אבי מ.] - פיצה נהדרת עם בשר טחון מתובל.
- פילה סלמון ברוטב סילאן [ראובן מ.] - מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל
- מאפה כרובית ופטריות [אבי מ.] - 240 קלוריות למנה.