Pesto
תפריט
א', 10 נוב 2024, 14:21
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב בולונז

רוטב בולונז    

מאת: oved.shina ::: צפיות: 9984   

רוטב בולונז
2 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
1 בצל גדול
1 כפית וחצי שום כתוש
1/2 קילו בשר טחון
3 עגבניות
4 כפות עגבניות מרוסקות מקופסא
2 כפות רסק עגבניות
שמן זית
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה או עלי בזיליקום טריים
1 כפית סוכר
דרך הכנה

שלב א:
לטגן את הבצל עם השום בשמן זית עד שהבצל הופך לשקוף.
להוסיף את הבשר הטחון לבצל ולשום, לטגן עד שהוא מחליף צבע לחום.

שלב ב:
לקצוץ את העגבניות לגודל בינוני (לא גס מידי), להוסיף לבשר את הרסק והעגבניות המרוסקות להוסיף מלח סוכר ופלפל לפי הטעם לערבב כל הזמן למניעת יצירת גושים בבשר, להוסיף את הפטרוזילה או הבזיליקום ולבשל על אש בינונית כרבע שעה.

ניתן להוסיף את הרוטב הזה לחומוס, פסטה ועוד....

בתיאבון.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
מומלץ, אבל לא חובה.
2
האם צריך להוריד קליפה מעגבניה לפני הטיגון
1
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
רוטב בולונז הוא חובה אצלינו במטבח הביתי, לפחות אחת לשבוע, אבל אני מוסיפה קופסת רסק עגבניות גדולה, לפחות...»»
רוטב בולונז By , 2007-05-19T20:49:26+03:00 רוטב בולונז רוטב בולונז Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 1 בצל גדול1 כפית וחצי שום כתוש1/2 קילו בשר טחון3 עגבניות4 כפות עגבניות מרוסקות מקופסא2 כפות רסק עגבניותשמן זיתמלחפלפל שחורפטרוזיליה או עלי בזיליקו... Instructions: שלב א:לטגן את הבצל עם השום בשמן זית עד שהבצל הופך לשקוף.להוסיף את הבשר הטחון לבצל ולשום, לטגן עד שהוא מחליף צבע לחום.שלב ב:לקצוץ את העגבניות לגודל בינוני (לא גס מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר