רוטב בולונז
רוטב בולונז

2 מנות

מרכיבים
1 בצל גדול
1 כפית וחצי שום כתוש
1/2 קילו בשר טחון
3 עגבניות
4 כפות עגבניות מרוסקות מקופסא
2 כפות רסק עגבניות
שמן זית
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה או עלי בזיליקום טריים
1 כפית סוכר
1 כפית וחצי שום כתוש
1/2 קילו בשר טחון
3 עגבניות
4 כפות עגבניות מרוסקות מקופסא
2 כפות רסק עגבניות
שמן זית
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה או עלי בזיליקום טריים
1 כפית סוכר
דרך הכנה
שלב א:
לטגן את הבצל עם השום בשמן זית עד שהבצל הופך לשקוף.
להוסיף את הבשר הטחון לבצל ולשום, לטגן עד שהוא מחליף צבע לחום.
שלב ב:
לקצוץ את העגבניות לגודל בינוני (לא גס מידי), להוסיף לבשר את הרסק והעגבניות המרוסקות להוסיף מלח סוכר ופלפל לפי הטעם לערבב כל הזמן למניעת יצירת גושים בבשר, להוסיף את הפטרוזילה או הבזיליקום ולבשל על אש בינונית כרבע שעה.
ניתן להוסיף את הרוטב הזה לחומוס, פסטה ועוד....
בתיאבון.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -