גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין

הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» קינוחים
מרכיבים
6 חלבונים
1 כוס סוכר
1 שמנת צימחית של תלמה
וניל
1 כוס סוכר
1 שמנת צימחית של תלמה
וניל
דרך הכנה
- להקציף את החלבונים היטב עם 3/4 מהסוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי.
- להקציף השמנת הצימחית עם יתר הסוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי.
- להוסיף וניל לפי הטעם.
- לערבב את התערובות יחד.
- להעביר לקופסא, להניח על התערובת ניילון ולהקפיא.
הערות
הגלידה יוצאת רכה ונימוחה בצורה פנטסטית.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


2
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת שוקולד שחבל על הזמן [dizi] - עוגת שוקולד רטובה
- עוגת חלבה ופקאן סיני [אורן בר] - מעין עוגת שיש מיוחדת
- פסטה ברוטב סלמון מעושן ושמנת [tommf] - אוי החטאים הקטנים...
- רוטב טופי קרמל [אבי מ.] - ליציקה על קינוחים
- עוגת שוקולד מרציפן [אבי מ.] - עוגת שוקולד נמוכה נהדרת על בסיס מרציפן
- רוטב גריל מיוחד [אבי מ.] - שווה לנסות.
- עוגת סולת יוונית [אבי מ.] - עוגת סולת בניחוח הדרים.