Pesto
תפריט
ו', 29 מאי 2020, 19:21
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין

   

מאת: yoka2 ::: צפיות: 8805   

גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים
 
מרכיבים
6 חלבונים
1 כוס סוכר
1 שמנת צימחית של תלמה
וניל
דרך הכנה
  1. להקציף את החלבונים היטב עם 3/4 מהסוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי.
  2. להקציף השמנת הצימחית עם יתר הסוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי.
  3. להוסיף וניל לפי הטעם.
  4. לערבב את התערובות יחד.
  5. להעביר לקופסא, להניח על התערובת ניילון ולהקפיא.
הערות
הגלידה יוצאת רכה ונימוחה בצורה פנטסטית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין By , 2007-05-03T18:35:51+03:00 גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 6 חלבונים 1 כוס סוכר 1 שמנת צימחית של תלמה וניל... Instructions: להקציף את החלבונים היטב עם 3/4 מהסוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי. להקציף השמנת הצימחית עם יתר הסוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי. להוסיף וניל לפי הטעם. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר