Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 08:56
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבד בסילאן

כבד מתקתק    

מאת: לרבוני ::: צפיות: 4953   

* תמונה להמחשה
כבד בסילאן
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 500 גר' כבד עוף
  • 2 כפות מרק עוף
  • פפריקה
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל
  • 1.5 כפות דבש סילאן
  • בצל גדול
דרך הכנה
  1. מנקים היטב את הכבד וחותכים לריבועים.
  2. במחבת, מטגנים בצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים את הכבד, מטגנים על אש נמוכה כ-2 דקות.
  3. מוסיפים את התבלינים, פרט למרק עוף.
  4. כשכל התבלינים מתמזגים בתערובת, מוסיפים כוס מים ולאחר מכן את מרק העוף.
  5. מכסים את המחבת ומבשלים כ- 10-15 דק'.
הערות
רצוי להגיש על מצע של פירה, או בורקס ריק מבצק עלים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
כדאי להוציא את הבצל אחרי שהוא מטוגן, לטגן את הכבד באותו סיר ואז להוסיף את הבצל המטוגן.
כבד בסילאן By , 2007-04-20T00:24:27+03:00 כבד בסילאן כבד מתקתק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' כבד עוף 2 כפות מרק עוף פפריקה כורכום מלח פלפל 1.5 כפות דבש סילאן בצל... Instructions: מנקים היטב את הכבד וחותכים לריבועים. במחבת, מטגנים בצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים את הכבד, מטגנים על אש נמוכה כ-2 דקות. מוסיפים את התבלינים, פרט למרק עוף....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר