Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 23:00
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צלי כתף בתנור

   

מאת: vered100 ::: צפיות: 34291   

צלי כתף בתנור
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[6 מדרגים]
 
מרכיבים
צלי כתף מס' 5
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
קופסא קטנה של פיטריות
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום של 140 מעלות
  2. שמים בתבנית אפייה נייר כסף
  3. מפזרים חלק מאבקת מרק הבצל על נייר הכסף
  4. שמים את גוש הבשר מעל אבקת המרק ומפזרים מעליו ומצדדיו את שאר אבקת המרק.
  5. מפזרים את הפיטריות מעל הבשר.
  6. סוגרים את נייר הכסף מעל הבשר.
  7. מכניסים לתנור למשך 3-4 שעות ( אפשר יותר) עד שהבשר שחום ורך.

    בהצלחה ובתיאבון!!!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
32
ציון 10
הצלי יצא טעים ורך מאד. עשיתי בדיוק כמו שכתוב במתכון
לכל המתלבטים כדאי לנסות
31
vered100 (מקצוענ/ית)
טלי כ. אין צורך בשום תיבול חוץ מאבקת מרק הבצל שנמצא במתכון... ואפשר להשתמש בבשר טרי או קפוא, לדעתי עם טרי יותר טעים
30
בקשתי נתח בשר כתף בקר, נתנו נתח כתף עגל לקדרה, האם זה מתאים למתכון הזה או עדיף לבשל אותו אחרת?
29
ציון 10
אפיתי ארבע שעות והבשר התקבל שחום,עסיסי ומרשים,תודה!
28
ומה אם תבלינים לו צריך?זה נשמע מוזר?בשר טרי או קפוא?
27
ציון 10
הכנתי ביום שישי את המתכון (4.12.09) קל הכנה וממש טעים והבשר יוצא רך כמו חמאה
26
vered100 (מקצוענ/ית)
כן פיטריות מקופסא , רצוי לשטוף ולסנן, ושוב אין צורך במתכון הזה בנוזלים בכללללל
25
תודה.קופסת פיטריות -כוונתך פיטריות שבאות
בקופסה? מה עם המים שבקופסה?תודה
24
vered100 (מקצוענ/ית)
6765 - אין צורך במים בכלל! המתכון שלי והוא ממש מוצלח בלי מים!1
23
לא הבנתי. בשתי תשובות אחד רשם -בלי מים. והשני
רשם:בוודאי עם מים. מה נכון?תודה
22
vered100 (מקצוענ/ית)
ציונה, בוודאי שלמחרת יהיה טעים!!!!
אפשר גם להקפיא, להפשיר בטמפ' החדר
ולחמם תמיד עדיף בתנור.
20
אם הכנתי אותו היום האם גם למחרת יהיה טעים ואיך לחמם בתודה ציונה
19
שלום ורד, המתכון שלך נשמע מאד מוצלח ויש לי מתכון מאד דומה. אולי ימצא חן בעיניך:
מגלגלים את נתח הבשר...»»
18
ציון 10
יצא מעולה כולם אהבו טעים
17
ראובן מ. (עורך)
תפ"א (מבושלים מראש כי הם איטיים בתנור), בטטה...
16
ציון 10
מה אפשר לשים במקום פטריות?
15
האם אפשר עם בשר שפונדרה
14
vered100 (מקצוענ/ית)
עדי ממש אין צורך להרתיח את את הבשר וגם אין צורך לצרוב המתכון מעולה איך שהוא!!! הבשר מוציא את הנוזלים...»»
13
ראובן מ. (עורך)
אין צורך. מי שרוצה יכול לצרוב אותו קלות על מחבת.
12
לא צריך להרתיח לפני את הבשר?
11
רצוי מאד במקום נייר כסף למטה לשים נייר אפייה.
אם נייר הכסף לכסות מבלי לגעת בבשר (מטעמי בריאות).
10
vered100 (מקצוענ/ית)
אכן במתכון הזה אין צורך במים בכלל!!!!
9
גוש בשר- כמה מים צריך בדיוק?
8
במידה והנתח פרוס לחתיכות, האם בתוספת המים לכסות בנייר כסף כמו במתכון, או להשאיר לא מכוסה עם מים?
7
שלום, האם אין צורך במים בכלל?? תודה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט, לערבב את אבקת המרק במים עד לכיסוי הנתחים ולפזר את הפטריות, לאפות עד להתרככות, לבדוק נוזלים מדי פעם.
5
לי יש פרוסות של צלי כתף (מס' 5) האם המתכון יתאים לפרוסות ולא לצלי שלם?
אם לא איזה מתכון יתאים לפרוסות צלי?
4
ציון 10
אבי בוקר טוב. ניסיתי, מוצלח מאד.יוצא רך וטעים חבל"ז.לא צריך יותר לבשל במים עם ירקות .אימצתי בחום.
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
2
מועדים לשמחה!האם אפשר להשתמש גם בבשר מס' 6 (פילה מדומה)?תודה
צלי כתף בתנור By , 2007-03-21T22:54:15+02:00 צלי כתף בתנור Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 0 Tags: none Ingredients: - צלי כתף מס' 5 5 כפות גדושות אבקת מרק בצל קופסא קטנה של פיטריות... Instructions: מחממים את התנור לחום של 140 מעלות שמים בתבנית אפייה נייר כסף מפזרים חלק מאבקת מרק הבצל על נייר הכסף שמים את גוש הבשר מעל אבקת המרק ומפזרים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר