צלי כתף בתנור
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[6 מדרגים]
מרכיבים
צלי כתף מס' 5
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
קופסא קטנה של פיטריות
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
קופסא קטנה של פיטריות
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום של 140 מעלות
- שמים בתבנית אפייה נייר כסף
- מפזרים חלק מאבקת מרק הבצל על נייר הכסף
- שמים את גוש הבשר מעל אבקת המרק ומפזרים מעליו ומצדדיו את שאר אבקת המרק.
- מפזרים את הפיטריות מעל הבשר.
- סוגרים את נייר הכסף מעל הבשר.
- מכניסים לתנור למשך 3-4 שעות ( אפשר יותר) עד שהבשר שחום ורך.
בהצלחה ובתיאבון!!!
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד