צלי כתף בתנור

אפיה

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[6 מדרגים]
מרכיבים
צלי כתף מס' 5
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
קופסא קטנה של פיטריות
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
קופסא קטנה של פיטריות
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום של 140 מעלות
- שמים בתבנית אפייה נייר כסף
- מפזרים חלק מאבקת מרק הבצל על נייר הכסף
- שמים את גוש הבשר מעל אבקת המרק ומפזרים מעליו ומצדדיו את שאר אבקת המרק.
- מפזרים את הפיטריות מעל הבשר.
- סוגרים את נייר הכסף מעל הבשר.
- מכניסים לתנור למשך 3-4 שעות ( אפשר יותר) עד שהבשר שחום ורך.
בהצלחה ובתיאבון!!!
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -