Pesto
תפריט
ג', 13 מאי 2025, 13:26
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צ'טני פלפלים

   
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5714   

* תמונה להמחשה By Gunawan Kartapranata , via Wikimedia Commons
צ'טני פלפלים
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» ממרחים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 תפוח עץ גרנד סמית קלוף ומגורד
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 2 פלפלים צ'ילי קטנים קצוצים
  • 1 כוכב אניס (לא חובה)
  • 1/4 כפית פלפל אנגלי
  • 1 מקל קינמון
  • 2 עלי דפנה
  • 2 כפות חומץ רגיל
  • 1/4 כוס חמוציות יבשות
  • 2 כפות סוכר חום כהה
  • 3 כפות יין אדום יבש
  • 3 פלפלים אדומים גדולים קלויים וקלופים
דרך הכנה
  1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את כל שאר החומרים למעט הפלפלים הקלויים ומערבבים, מוסיפים מים רק עד לגובה התערובת ומבשלים 10 דקות.
  3. מגלענים ופורסים את הפלפלים, מוסיפים לתערובת ומבשלים עוד 5 דקות, אם יש צורך מוסיפים מעט מים, מוסיפים מלח לפי הטעם.
  4. מוציאים את מקל הקינמון, עלי הדפנה וכוכב האניס ועבירים לצנצנת מעוקרת, סוגרים את המכסה.
  5. מצננים ומאחסנים במקרר.
  6. למריחה על לחם או להגשה על בשר, עוף או דגים.
אין תגובות עדיין
צ'טני פלפלים By , 2007-02-15T02:24:48+02:00 צ'טני פלפלים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 כפות שמן 1 בצל בינוני קצוץ 1 תפוח עץ גרנד סמית קלוף ומגורד 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד 2 פלפלים צ'ילי קטנים קצוצים... Instructions: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את כל שאר החומרים למעט הפלפלים הקלויים ומערבבים, מוסיפים מים רק עד לגובה התערובת ומבשלים 10 דקות....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר