תיבול לעוף ותפוח אדמה
לאפיה בתנור

1 מנות
אפיה
דל שומן

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
כף עמבה
כף פלפל שום כתוש
2 כפות חומץ
4 כפות שמן זית
כף פלפל שום כתוש
2 כפות חומץ
4 כפות שמן זית
דרך הכנה
- מערבבים הכל יחד ומורחים על העוף והתפוחי אדמה.
- שמים בתבנית מכסים בנייר כסף מחורר ואופים ב-170 מעלות למשך 30 דקות ורק אז מסירים בזהירות את ניר הכסף.
- ממשיכים לאפות כ10 דקות ואם זה אפוי יפה ניתן להוציא מהתנור.
ובתאבון
הערות
את הפלפל שום כתוש ניתן לקנות מוכן ומי שירצה אני אסביר איך מכינים, זה ניתן לשמירה בצינצנת במקרר עד שנה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוף בציפוי פריך [אבי מ.] - מתכון של ניקי
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- עוגת מוס לימון [אבי מ.] -
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ
- מרק בשר תימני [שירינקה] -
- גלילי שקדים מטוגנים [אבי מ.] - יווני
- פיצות חצילים קטנות [אבי מ.] -