Pesto
תפריט
ה', 28 אוק 2021, 07:57
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קפוש'ניאק

מרק כרוב כבוש - פולני - בתוספת בצקניות    

מאת: polina219 ::: צפיות: 4172   

קפוש'ניאק
10 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
2 כפות שמן 
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות 
50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות 
1 קבנוס פרוס לטבעות
2 עצמות בקר עם מח (אפשר מעושנות) 
1 קופסת כרוב כבוש 
1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות 
1/2 פלפל חריף קצוץ גס (לא הכרחי) 
2 גזרים קלופים חתוכים לטבעות
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות 
5-6 כוסות ציר מרק בשר או עוף 
מלח, פלפל שחור טחון טרי 
1 כפית זרעוני כרויה-קימל, (לא הכרחי) 
בצקניות:
50 גרם קמח 
1 ביצה גדולה 
1 כפית שמן 
2 כפות מים 
מלח, פלפל
דרך הכנה
  1. בסיר בינוני מחממים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים שום, פלפל ירוק ופלפל חריף, חזה אווז וקבנוס ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעםכ-5 דקות.
  2. מוסיפים את העצמות, הגזר, הכרוב הכבוש עם מיי הכבישה ואת ציר המרק.
  3. מבשלים כ-20 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות.
  4. מכינים את בלילת הבצקניות, מוסיפים למרק תוך כדי רתיחה ומבשלים 5 דקות.
  5. אופן הכנת הבצקניות טורפים ביצה עם מים, מוסיפים שמן, מלח ואת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  6. בעזרת 2 כפיות מנטפים לתוך המרק הרותח כמויות של 1/8 כפית, עד גמר כל הכמות.

צילום - אבי - פסטו

הערות
לשמור במקרר אם לא אוכלים מיד. המרק טעים מאד גם לאחר מספר ימים.
אין תגובות עדיין
קפוש'ניאק By , 2007-01-04T15:52:12+02:00 קפוש'ניאק מרק כרוב כבוש - פולני - בתוספת בצקניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 2 כפות שמן 1 בצל בינוני קצוץ2 שיני שום כתושות 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות 1 קבנוס פרוס לטבעות2 עצמות בקר עם מח (אפשר מעושנות) ... Instructions: בסיר בינוני מחממים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים שום, פלפל ירוק ופלפל חריף, חזה אווז וקבנוס ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעםכ-5 דקות. מוסיפים את העצמות, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר