עוגת שוקולית 3
12 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים:
8.8
[5 מדרגים]
מרכיבים
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח
1/2 קופסא שמנת מתוקה/קצפת פרווה
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח
1/2 קופסא שמנת מתוקה/קצפת פרווה
דרך הכנה
- לערבב יחד הכל ולאפות בתבנית עגולה למשך כ-30 ד'.
- לקרם:
100 ג' שוקולד מריר
1/2 השמנת/קצפת הנותרת
1 כפית קפה נמס
מעט ליקר
להמיס הכל יחד במיקרוגל למשך דקה ועשר שניות, לבחוש ולשפוך על העוגה החמה.
בתאבון!!!
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
ציון 10
12
ציון 10
8
6
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -