Pesto
תפריט
ו', 23 אוג 2019, 09:06
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק עדשים וירקות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7008   

מרק עדשים וירקות
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
12/ 1 כוסות עדשים חומות
2 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק - כל סוג
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 גזרים בינוניים פרוסים
2 גבעולי סלרי פרוסים
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות
2 שיני שום כתושות
2 עלי מנגולד החלק הירוק בלבד
1/2 כפית כמון
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית טימין יבש
דרך הכנה
  1. שוטפים את העדשים במסננת, מעבירים לסיר ומכסים במים, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית, מבשלים עד לריכוך העדשים ומסננים מהמים.
  2. מחזירים את העדשים לסיר, מוסיפים 2 ליטר מים, מוסיפים את אבקת המרק ומביאים לרתיחה.
  3. פורסים את המנגולד ומוסיפים עם כל שאר החומרים, מבשלים עד לריכוך הירקות, מוסיפים מים לפי הצורך, המרק צריך להיות סמיך, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
מרק מעולה,ניסיתי גם עם עדשים אדומות והיה מוצלח ביותר!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ציון 10
שנה אזרחית נהדרת גם לך...

אבי
מרק עדשים וירקות By , 2006-12-28T22:05:04+02:00 מרק עדשים וירקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 12/ 1 כוסות עדשים חומות2 ליטר מים2 כפות אבקת מרק - כל סוג1 בצל בינוני קצוץ דק3 גזרים בינוניים פרוסים2 גבעולי סלרי פרוסים1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות2 שיני שום... Instructions: שוטפים את העדשים במסננת, מעבירים לסיר ומכסים במים, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית, מבשלים עד לריכוך העדשים ומסננים מהמים. מחזירים את העדשים לסיר, מוסיפים 2 ליטר מים,...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר