מרציפן מבושל

הכנה וקירור

קושי: מתקדם
» ממתקים
מרכיבים
500 גר' סוכר
175 מ"ל מים
350 גר' שקדים טחונים
2 חלבונים
1 כפית מי זאהר (פריחת הדרים) לבחירה
דרך הכנה
- מבשלים את הסוכר והמים ל-115° (גולה רכה)* ומסירים מהאש.
- מערבבים בעדינות עם כף עץ עד שהתערובת מעכירה מעט.
- מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים, מוסיפים את החלבונים ומערבבים.
- מחזירים לחימום על להבה נמוכה לכ-2 דקות בבחישה מתמדת, כשהתערובת מסמיכה מסירים מהאש, מוסיפים את מי הזאהר ומערבבים.
- מאבקים משטח עבודה באבקת סוכר.
- כשהתערובת התקררה מעט מעבירים למשטח, זורים מעט אבקת סוכר מעל ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה, אם התערובת דביקה מוסיפים מעט אבקת סוכר, מעט בלבד.
- מחלקים למנות ועוטפים בניילון צמיד, מאחסנים במקרר.
הערות
* בדיקה במד-חום סוכר או בדיקה ידנית במים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


1
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת תפוזים [אבי מ.] - עוגת טורט תפוזים קלה וגבוהה
- תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
- עוגות שמרים [כרמית פריד] - עוגה שתקצור עבורכם המון מחמאות, בקלות רבה!
- תפוחי אדמה מוקרמים [אבי מ.] - תוספת קלאסית של תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים.
- סלט תפוחי אדמה כפרי [אבי מ.] -
- קוגל איטריות מתוק [אבי מ.] - מאפה אטריות חלבי מתוק
- עוגת פרג בחושה [אבי מ.] -