Pesto
תפריט
א', 03 נוב 2024, 08:09
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גזר וסלרי כבוש

באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8504   

גזר וסלרי כבוש
6 מנות
שימור והחמצה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מוחמצים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

4 גזרים חתוכים לעיגולים
2  שורשי סלרי חתוכים למקלות
10  עלי דפנה
1/4 כוס גרגירי פלפל שחור
2 כפיות מלח
10 עלים משורש הסלרי
1 כפית סוכר
4 שיני שום
1/2 ליטר חומץ תפוחים
1 כוס מים

דרך הכנה
  1. מכניסים את כל החומרים לסיר גדול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות.
  2. מצננים בטמפרטורת החדר, מעבירים לצנצנת גדולה ודוחסים את הירקות היטב, סוגרים היטב.
  3. מאחסנים במקרר למשך שבוע לפחות לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
עניין של טעם אישי. אכן יש לו ארומה מודגשת אך מצד שני זה יכול לתרום ולחדש.
1
קניתי חומץ תפוחים מאיכות טובה, אך נראה שיש לו ריח וטעם חזק מדי (של תפוח), האם זה לא יפגע בטעם ה"כבוש" המוכר?
גזר וסלרי כבוש By , 2006-11-16T19:39:16+02:00 גזר וסלרי כבוש באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה" Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 4 גזרים חתוכים לעיגולים2  שורשי סלרי חתוכים למקלות10  עלי דפנה1/4 כוס גרגירי פלפל שחור2 כפיות מלח10 עלים משורש הסלרי1 כפית סוכר... Instructions: מכניסים את כל החומרים לסיר גדול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות. מצננים בטמפרטורת החדר, מעבירים לצנצנת גדול...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר