Pesto
תפריט
ש', 23 נוב 2019, 00:53
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אורז ירוק

אורז    

מאת: modi ::: צפיות: 6790   

אורז ירוק
3 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1 כוס אורז יסמין
2 כוסות מים רותחים(רצוי ציר ירקות)
כף כוסברה עלים קצוצה
כף פטרוזליה קצוצה
כף עלה בזיליקום קצוץ 
4 כפות שמן זית
5 שיני שום כתושות
1 כפית מלח ים
1 כפית פלפל שחור גרוס

דרך הכנה
  1. ראשית מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את האורז והשום לאחר מכן מוסיפים את כל הירוקים ומערבבים.
  2. מוספים את ציר הירקות הרותח, מוסיפים מלח ופלפל,
    בוחשים ומביאים לרתיחה.
  3. מעבירים לאש קטנה למשך 20 דקות עם מכסה הרמטי
    ניתן להשתמש במטלית כחוצץ למכסה.
  4. בתום הזמן פותחים את האורז במזלג וניתן להגיש.

                                   שיהיה בתאבון.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
tommf (מקצוענ/ית)
אלו חלבונים שמתקרשים באפיה - כמו חלבון הביצה.
6
שאלה?
מדוע כשאופים דג סלמון בתנור צף מעליו ג`לי לבן ?
5
ציון 10
אני מוסיפה גם כמון טחון והמתכון יוצא משהו.
תודה על המתכון
4
אפשר נייר אפיה במקום מטלית?
3
נשמע מעולה נכין לשבת הקרובה.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שומר על האדים הסיר.
1
למה צריך מטלית כחוצץ למכסה מז עושה לאורז
אורז ירוק By , 2006-11-05T20:56:09+02:00 אורז ירוק אורז Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 1 כוס אורז יסמין 2 כוסות מים רותחים(רצוי ציר ירקות) כף כוסברה עלים קצוצה כף פטרוזליה קצוצה כף עלה בזיליקום קצוץ  4 כפות שמן זית 5 שיני שום כתושות... Instructions: ראשית מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את האורז והשום לאחר מכן מוסיפים את כל הירוקים ומערבבים. מוספים את ציר הירקות הרותח, מוסיפים מלח ופלפל, בוחשים ומביאים לרתי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר