Pesto
תפריט
ה', 28 אוק 2021, 08:07
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרוסות בקר מוקפצות בירקות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5365   

פרוסות בקר מוקפצות בירקות
4 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

500 גר' פרוסות בשר סינטה בעובי 8 מ"מ
3 כפות רוטב סויה
1/2 1 כפיות קורנפלור
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
3 כפות שמן
1 גזר בינוני חתוך לג'וליינים*
1 בצל בינוני חצוי ופרוס
1 פלפל אדום קטן חצוי ופרוס לג'וליינים*
5 פטריות שמפיניון פרוסות
1 שן שום כתושה
חופן תרמלי אפונה סינית ("אפונת שלג")
מעט שבבי פלפל חריף (לבחירה)
להגשה – אורז לבן

דרך הכנה
  1. מערבבים היטב בקערה את רוטב הסויה, הקורנפלור והג'ינג'ר, מניחים בצד.
  2. מחממים כף שמן בווק לחום גבוה, מוסיפים 1/3 מכמות פרוסות הסינטה, מטגנים במהירות עד להשחמה קלה, מוציאים לקערה, חוזרים על הפעולה עם שאר הבשר, 1/3 בכל פעם ומעט שמן.
  3. מחממים כף שמן בווק, מוסיפים את הגזר, הבצל, הפלפל, הפטריות והשום, מטגנים בחום גבוה ובהקפצה כ-3 דקות עד להתרככות קלה בלבד.
  4. מוסיפים את הרוטב המוכן, את הבשר, האפונה ושבבי הפלפל החריף, מקפיצים 2 דקות ובוחשים עד להסמכת הרוטב.
  5. מוציאים ומגישים מייד עם אורז לבן.
הערות
  • *ג'וליינים חיתוך לעובי גפרורים.
  • אפונה סינית - תרמילים אפונה דקים, להשיג בכל המרכולים, ניתן להכין את המנה גם ללא.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
בענין של בקר מוקפץ האם יש אפשרות להשיג את המתכון של "המנה הקרספית " של מסעדת ה"ג'ראף" ?
1
ציון 10
מעולה!!
פרוסות בקר מוקפצות בירקות By , 2006-11-04T19:48:45+02:00 פרוסות בקר מוקפצות בירקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פרוסות בשר סינטה בעובי 8 מ"מ 3 כפות רוטב סויה 1/2 1 כפיות קורנפלור 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 3 כפות שמן 1 גזר בינוני חתוך לג'ולייני... Instructions: מערבבים היטב בקערה את רוטב הסויה, הקורנפלור והג'ינג'ר, מניחים בצד. מחממים כף שמן בווק לחום גבוה, מוסיפים 1/3 מכמות פרוסות הסינ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר