עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה

12 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
מרכיבים
2 חב' מרגרינה רכה
5 ביצים
6-7 כפות דבש
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
2 כוסות אגוזי פאקאן קצוצים
1/2 1 כוסות קמח לבן
לקרם:
1 חב' שמנת מתוקה
1 שקית פודינג וניל
1כוס חלב
2 כפות סוכר
5 ביצים
6-7 כפות דבש
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
2 כוסות אגוזי פאקאן קצוצים
1/2 1 כוסות קמח לבן
לקרם:
1 חב' שמנת מתוקה
1 שקית פודינג וניל
1כוס חלב
2 כפות סוכר
דרך הכנה
- להניח את כל מצרכי הבצק למעט האגוזים ולערבב בקערת המיקסר עד שנוצר בצק דביק.
- להוסיף האגוזים הקצוצים.
- להניח על תבנית תנור נייר אפייה ולמרוח מעט שמן.
- למרוח כרבע מכמות הבצק.
- להכניס לתנור שחומם ל-170 מעלות עד שמתחיל להזהיב.
- להוציא ולמרוח שכבה שנייה, כך עד שיש 4 שכבות ולצנן.
- להכין את הקרם - להקציף בקערת המיקסר את מצרכי הקרם ולמרוח על שכבה אחת, להניח מעל את השיכבה השנייה כך עד לקבלת 3 שכבות, את השכבה הרביעית מפוררים מעל לקרם.
הערות
לשמור במקרר עד 3-4 ימים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- עוגיות שיבולת שועל וצימוקים [אבי מ.] - עוגיות בריאות רכות
- לזניה גבינה וירקות [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.