קוקטייל מסטיק בזוקה

1 מנות

קושי: קל הכנה
» משקה אלכוהולי» משקאות
מרכיבים
30CC ליקר קקאו לבן
30CC ליקר פיזנג אמבון (ירוק)
30CC ליקר בלו קירסאו
30CC ליקר בננה
120CC חלב או H&H (חצי שמנת וחצי חלב)
קרח
30CC ליקר פיזנג אמבון (ירוק)
30CC ליקר בלו קירסאו
30CC ליקר בננה
120CC חלב או H&H (חצי שמנת וחצי חלב)
קרח
דרך הכנה
שמים את כל המרכיבים בשייקר - ומוסיפים כמה קוביות קרח
משקשקים כדקה ומוזגים
לחיים....!!!
משקשקים כדקה ומוזגים
לחיים....!!!
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי