Pesto
תפריט
ו', 28 מרץ 2025, 16:38
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות בטטה אפויות

   
מאת: ניקי ב ::: צפיות: 25686   

לביבות בטטה אפויות
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[8 מדרגים]
 
מרכיבים
2 בטטות
1 תפוח אדמה
1 בצל גדול קצוץ מטוגן
30 גר' חמאה
1 ביצה
3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר.
פטרוזילה קצוצה
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה ולבשל עד שהם מתרככים.
  2. למעוך את הירקות והחמאה למחית חלקה.
  3. לערבב עם שאר המצרכים ולתבל.
  4. לחמם תנור ל-180°, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה שהוברש בשמן.
  5. ליצור לביבות, (ידיים מעט רטובות) להניח על הנייר לשטח.
  6. להכניס לאפיה ל-30 דקות בתנור, 15 דקות מכל צד או עד שמזהיב או משחים מעט.
  7. ניתן לטגן במקום לאפות בתנור.

                                   בתאבון...טעים טעים.

                                                     

הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
24
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
23
ציון 10
טעים וקל להכנה, טיפ להוסיף כמות נדיבה של פרורי לחם פטרוזיליה ופלפל שחור ולהכין יום לפני הטעמים נשארים ויוצא אגדה!!!
22
ראובן מ. (עורך)
כ-24 לביבות
21
כמה לביבות יוצאות מהמתכון הזה?
20
רוצה להמליץ גם על תוספת של כמה כפות של רוטב צ'ילי מתוק לכל העסק...וכמובן במקום פטרוזיליה אפשר לשים עירית.
19
ציון 10
הרגע יצאו מהתנור, מעולות מעולות מעולות!!!
17
האם יש לך רעיון למטבל פרווה? תודה
16
אפשרי לאפות אותם בתבנית שקעים לקבלת תוצאה לאירוח ואז אין בעית נוזלים
15
ראובן מ. (עורך)
כן, רק להשגיח מעודף נוזלים ודרגת ריכוך בהתאם
14
האם אני יכולה להחליף את הבטטה בדלעת? ולקבל את אותה תוצאה
13
מיכלי פ (מקצוענ/ית)
כרגע יצאו מהתנור טעים מאוד מעולהההה...תודה רבה.
12
טיגנתי את הלביבות אך הן התפרקו לחלוטין!!!מה לעשות שזה לא יקרה שוב??
10
האם יש מטבל או רוטב המתאים להגשה עם לביבות אלו?
9
ציון 10
יצא מעולה!
8
תודה רבה..יצא טעים...ואפשר להוסיף גם גזר מגורד 1
7
ציון 10
יצא מעולה טעים ופשוט להכנה
תודה
6
ציון 10
יצא מעולה, טעים ועם שובל מחמאות
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
2 כפות שמן.
4
ברנדי (במטבח)
אם אני רוצה להחליף החמאה בשמן, מה הכמות?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
נשמע מענין.
2
הכנסתי למסה גם אגוזים קצוצים ומעט שום כתוש זה מעורר הפתעות נחמדות
1
ציון 10
טיגנתי וגם אפיתי טעים קל ופשוט להכנה.
לביבות בטטה אפויות By , 2006-10-07T22:17:31+02:00 לביבות בטטה אפויות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 2 בטטות 1 תפוח אדמה 1 בצל גדול קצוץ מטוגן 30 גר' חמאה 1 ביצה 3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר. פטרוזילה קצוצה 1 כף אבקת מרק מלח ופלפל שחור לפי הטעם... Instructions: להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה ולבשל עד שהם מתרככים. למעוך את הירקות והחמאה למחית חלקה. לערבב עם שאר המצרכים ולתבל. לחמם תנור ל-180&de...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר