עוגיות סבלה סוכר חום

אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגיות» או קפה
מרכיבים
150 גר' חמאה או מחמאה רכה מאד*
1/2 כוס דחוסה + 2 כפות סוכר חום בהיר
1/4 1 כוסות קמח
100 גר' שקדים טחונים
דרך הכנה
- מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה עם הסוכר החום 3 דקות עד לקבלת תערובת בהירה וקרמית.
- מנפים מעל את הקמח והשקדים הטחונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את הקערה ומכניסים קרור עד להתקשות התערובת.
- מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
- מוציאים וקורצים כדורים בקוטר 2.5-3 ס"מ, מניחים במרווחים של 3 ס"מ בתבנית.
- מכניסים לאפיה של כ-12 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים ומניחים על רשת צינון לצינון מלא.
הערות
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [אבי מ.] -
- התפו"א של motiat1 [motiat1] - תפו"א בשמן זית ורוזמרין
- ירקות מעורבים מוחמצים [אבי מ.] -
- עוגיות שוקולד ציפס [אורן בר] - תענוג ממכר
- עוגת תפוז [אורן בר] - עם תפוז שלם בפנים לארומה מושלמת
- קערות לחם [אבי מ.] - קערות לחם למרק או להגשת מטבלים או סלטים.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים