מרגריטה-גרניטה פסילפלורה

4 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» קוקטילים» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
60 גר' טקילה
30 גר' טריפל-סק
30 גר' מיץ לימון טבעי
80 גר' מיץ פסיפלורה מסונן מגרעינים
1/2 1 כוסות קרח
30 גר' טריפל-סק
30 גר' מיץ לימון טבעי
80 גר' מיץ פסיפלורה מסונן מגרעינים
1/2 1 כוסות קרח
דרך הכנה
- מערבבים את המרכיבים ללא הקרח.
- מעבירים את הקרח לבלנדר ומוסיפים את התערובת.
- מרסקים לברד ויוצקים לכוסות מעוטרות בסוכר.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- לביבות בטטות [אבי מ.] -