מרגריטה-גרניטה פסילפלורה

4 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» קוקטילים» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
60 גר' טקילה
30 גר' טריפל-סק
30 גר' מיץ לימון טבעי
80 גר' מיץ פסיפלורה מסונן מגרעינים
1/2 1 כוסות קרח
30 גר' טריפל-סק
30 גר' מיץ לימון טבעי
80 גר' מיץ פסיפלורה מסונן מגרעינים
1/2 1 כוסות קרח
דרך הכנה
- מערבבים את המרכיבים ללא הקרח.
- מעבירים את הקרח לבלנדר ומוסיפים את התערובת.
- מרסקים לברד ויוצקים לכוסות מעוטרות בסוכר.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- עוגות טורט תפוזים וקוקוס [david99] - עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה
- בייגל [אבי מ.] -
- תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ותרד [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- רגל קרושה [אבי מ.] -