ריבועי אגוזים ושוקולד צ'יפס

20 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
לבצק התחתית:
3/4 1 כוסות קמח
125 גר' חמאה או מרגרינה קרה בקוביות
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
לשכבת שוקולד אגוזים:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' שוקולד צ'יפס
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
3/4 1 כוסות קמח
125 גר' חמאה או מרגרינה קרה בקוביות
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
לשכבת שוקולד אגוזים:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' שוקולד צ'יפס
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
דרך הכנה
- לבצק התחתית - מכניסים את כל החומרים לקערת מעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שמתקבל בצק ראשוני, מוציאים למשטח ומהדקים, עוטפים בניילון ומכניסים לשעה למקרר.
- מחממים את התנור ל-200°, מרפדים תבנית 22X33 בנייר אפיה.
- מוציאים את הבצק ומרדדים על משטח מקומח לגודל התבנית, מניחים בתבנית, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית ומכניסים לאפיה של 10 דקות, מוציאים.
- ממיסים את השוקולד בכלי כפול או במיקרוגל, מניחים בצד.
- מערבבים היטב את החמאה והסוכר, מוסיפים ומערבבים את הביצים, מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
- מנפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפיה ומוסיפים לתערובת, מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים.
- יוצקים את התערובת על הבסיס האפוי ומשטחים.
- מכניסים לאפיה של 30 דקות או עד להשחמה, מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת לפני החיתוך למרובעים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -