Pesto
תפריט
ב', 18 פבר 2019, 07:23
110415 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה וירקות ברוטב דבש לימון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5661   

פסטה וירקות ברוטב דבש לימון
4 מנות
בישול או טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' פסטה לינגוויני או פטוצ'יני
3 כפות שמן זית
1 בצל קטן קצוץ
2 כוסות פרחי ברוקולי
2 קישואים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
2 עגבניות בינוניות מגולענות וחתוכות לשמיניות
2 שיני שום קצוצות דק
1/4 כוס דבש
1/4 כוס מיץ לימון טבעי
1/2 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית בזיליקום יבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה במים מומלחים עד לדרגת אל-דנטה.
  2. בזמן בישול הפסטה מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים רק עד לשקיפות.
  3. מוספים את הירקות ומטגנים בבחישה 2 דקות.
  4. מוסיפים את התבלינים, הדבש, מיץ הלימון ומלח ופלפל לפי הטעם, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 4 דקות.
  5. מסירים מהאש, מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת, מערבבים ומגישים.
  6. ניתן לפזר מעל גבינת פרמזן מגורדת.
  7. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
אין תגובות עדיין
פסטה וירקות ברוטב דבש לימון By , 2006-09-07T09:09:42+03:00 פסטה וירקות ברוטב דבש לימון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 250 גר' פסטה לינגוויני או פטוצ'יני3 כפות שמן זית1 בצל קטן קצוץ2 כוסות פרחי ברוקולי2 קישואים בינוניים חתוכים לרצועות דקות1 גזר חתוך לרצועות דקות2 עגבניות בינוניות מג... Instructions: מבשלים את הפסטה במים מומלחים עד לדרגת אל-דנטה. בזמן בישול הפסטה מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים רק עד לשקיפות. מוספים את הירקות ומטגנים בבחישה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר