Pesto
תפריט
ג', 15 אוק 2024, 17:06
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בטטות וירקות אפויים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14768   

בטטות וירקות אפויים
6 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
4 בטטות גדולות
3 פלפלים אדומים
15בצלי שאלוט או בצלים קטנים
2 יח' סלק גדול
4 כפות שמן
לרוטב:
4 כפות שמן 
3 שיני שום כתושות
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
4 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות דבש
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
5 עלי נענע קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°, מניחים דף קוקי בתבנית תנור.
  2. קולפים את הבטוטות, חותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מניחים בקערה גדולה.
  3. חוצים את הפלפלים ומגלענים, חותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מוסיפים לקערה.
  4. קולפים את הסלק, חותכים לשמיניות ומעבירים לקערה.
  5. מזלפים את השמן המלח והפלפל מעל ירקות ומערבבים לציפוי אחיד.
  6. מעבירים את הירקות לתבנית ומשטחים, אופים כ-20 דקות עד להתרכות, מערבבים בעדינות פעם אחת במשך האפיה, מוציאים ומעבירים לקערה.
  7. מכניסים את כל חומרי הרוטב לבלנדר או מעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
  8. יוצקים את הרוטב על הירקות בקערה ומערבבים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
במה אפשר להחליף את הסלק?
2
I agree that you have to put special reciepes for Celiac. I have 2 kids with this allergy.
Thanks
1
רצוי להכניס למדור מיוחד מתכונים ללא גלוטן.
רבים הם החולים בצליאק בישראל.
בטטות וירקות אפויים By , 2006-09-07T06:09:54+03:00 בטטות וירקות אפויים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 4 בטטות גדולות3 פלפלים אדומים15בצלי שאלוט או בצלים קטנים2 יח' סלק גדול4 כפות שמןלרוטב:4 כפות שמן 3 שיני שום כתושות2 כפיות ג'ינג'ר ... Instructions: מחממים את התנור ל-200°, מניחים דף קוקי בתבנית תנור. קולפים את הבטוטות, חותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מניחים בקערה גדולה. חוצים את הפלפלים ומגלענים,...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר