Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 14:02
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי מיסלי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5773   

מרובעי מיסלי
32 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1 כוס פתיתי שיבולת שועל קלויים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס תאנים מיובשות קצוצות*
3/4 כוס צימוקים
2 כפות שומשום קלוי
2 כפות גרעיני חמניות קלויים
70 גר' חמאה או מרגרינה
1/4 כוס דבש
2 כפות מים
1 ביצה טרופה
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים קלות תבנית 24X30.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את התאנים, הצימוקים, גרעיני החמניות והשומשום ומערבבים.
  4. מחממים בסיר קטן את החמאה עם הדבש והמים עד להמסה, מוסיפים לתערובת ומערבבים תוך כדי הוספת הביצה.
  5. יוצקים לתבנית ומשטחים, אופים כ-40 דקות או עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת לפני חיתוך.

לקליית פתיתי שיבולת השועל (קווקר) גרעיני החמניות והשומשום - מחממים מחבת טפלון וקולים בבחישה עד להזהבה קלה.

הערות
*או כל פרי יבש אחר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אפשר להחליף את החמאה בשמן??
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן.
1
האם ניתן להמיר את הקמח הלבן בקמח מלא?
מרובעי מיסלי By , 2006-09-04T06:09:14+03:00 מרובעי מיסלי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 32 Tags: none Ingredients: - 3/4 כוס קמח1/2 כפית אבקת אפיה1 כוס פתיתי שיבולת שועל קלויים3/4 כוס סוכר3/4 כוס תאנים מיובשות קצוצות*3/4 כוס צימוקים 2 כפות שומשום קלוי2 כפות גרעיני חמניות קלו... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים קלות תבנית 24X30. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את התאנים, הצימוקים, גרעיני החמניות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר