Pesto
תפריט
א', 05 יול 2020, 22:19
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

Passatelli איטריות מרק איטלקיות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3475   

* תמונה להמחשה
Passatelli איטריות מרק איטלקיות
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

120 גר' גבינת פרמזן מגורדת דק
150 גר' פירורי לחם יבשים עדינים
3 ביצים
30 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
קורט אגוז מוסקט
1/2 כף מיץ לימון
6 כוסות מרק בשר או עוף

דרך הכנה

מביאים את המרק בסיר לרתיחה ומנמיכים לרתיחה קלה.

בקערה מערבבים את הגבינה עם פירורי הלחם, טורפים קלות את הביצים ומוסיפים לתערובת בבחישה, מוסיפים את החמאה, אגוז המוסקט ומיץ הלימון ומערבבים עד לקבלת תערובת כעין בצק רך.

מגבירים את הלהבה לסיר המרק עד לרתיחה בינונית, מכניסים את תערובת ה"איטריות" לממחה תפו"א או למסננת פסטה עם חורים גדולים ולוחצים(במסננת עם כף), התערובת יוצאת
כעין חוטים ישר לתוך המרק, האיטריות מוכנות כאשר הן צפות על פני המרק.

מגישים מייד עם המרק.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
Passatelli איטריות מרק איטלקיות By , 2005-03-29T00:28:05+02:00 Passatelli איטריות מרק איטלקיות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 120 גר' גבינת פרמזן מגורדת דק 150 גר' פירורי לחם יבשים עדינים 3 ביצים 30 גר' חמאה או מרגרינה מומסת קורט אגוז מוסקט 1/2 כף מיץ לימון 6 ... Instructions: מביאים את המרק בסיר לרתיחה ומנמיכים לרתיחה קלה. בקערה מערבבים את הגבינה עם פירורי הלחם, טורפים קלות את הביצים ומוסיפים לתערובת בבחישה, מוסיפים את החמאה, אגוז המוסקט ומיץ הלימון ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר