Pesto
תפריט
ה', 21 פבר 2019, 00:40
110415 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות ניטוף

מתכון בסיסי וגיוונים    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3680   

עוגיות ניטוף
36 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגיות
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

200 גר' חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
1/4 2 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-°180, מניחים נייר אפיה לא משומן בתבנית תנור.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה ומניחים בצד.
  3. בקערת המיקסר או בקערה רגילה מקציפים את החמאה למרקם רך, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף לתערובת אחידה, לא יותר מכך.
  4. מוסיפים את הביצים ו-1 כוס קמח ואת תמצית הוניל ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  6. מנטפים כמות של כף במרחקים של 5 ס"מ בין העוגיות.
  7. אופים כ-10 דקות או עד ששולי העוגיות משחימים מעט.
  8. מוציאים את התבנית, מניחים לצינון של מספר דקות, מרימים את העוגיות בעזרת מרית ומניחים על רשת לצינון מלא.
    גיוונים:
    ניתן להוסיף לתערובת 1 כוס שוקולד צ'יפס
    ניתן להחליף את תמצית הוניל בתמצית לימון או שקדים.
    ניתן להחליף את הסוכר הלבן ב-1 כוס סוכר חום בהיר.
    ניתן להחליף 1 כוס קמח ב-1 כוס שקדים טחונים או אגוזי לוז טחונים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 9
הכנתי עם כוס שוקולד ציפס, יצא טעים מאוד
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב למעלה משמאל, 36.
1
שונט (מקצוענ/ית)
היי אבי
שאלה בבקשה כמה עוגיות בערך יוצאים ?
כדי לדעת עם כדאי להכפיל תודה ושיהיה טוב ומהר.
עוגיות ניטוף By , 2006-08-01T17:08:06+03:00 עוגיות ניטוף מתכון בסיסי וגיוונים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 36 Tags: none Ingredients: - 200 גר' חמאה או מרגרינה רכה3/4 כוס סוכר1/4 2 כוסות קמח3 כפיות אבקת אפיה2 ביצים1 כפית תמצית וניל... Instructions: מחממים את התנור ל-°180, מניחים נייר אפיה לא משומן בתבנית תנור. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה ומניחים בצד. בקערת המיקסר או בקערה רגילה מקציפים את החמאה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר