Pesto
תפריט
ג', 10 דצמ 2019, 12:53
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפו"א ממולאים במיקרוגל

מנה מהירה וקלת הכנה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5957   

תפו
4 מנות
מיקרוגל
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
4-6 תפו"א גדולים
500 גר' בשר טחון
100 גר' רוטב לפיצה/קטשופ
1/2 כפית אורגנו 
דרך הכנה
  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה, מייבשים וחצים כל יחידה לאורכה.
  2. בעזרת סכין צרה וחדה מוציאים את תוך מחצית תפו"א בשלמות ליצירת שקע עמוק לא עד קצות תפו"א.
  3. בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם רוטב הפיצה והאורגנו.
  4. מניחים כמות של תערובת הבשר טחון בשקע עד גובה פני החתך, מניחים מעל את היחידה שהוצאה מתפו"א ומהדקים.
  5. עוטפים היטב כל יחידה בניילון צמיד לאטימה מלאה, מנקבים בעזרת קיסם את הנילון בכיפת תפו"א.
  6. מניחים בתבנית מיקרוגל ומפעילים ל-10 דקות (תלוי בעוצמת במיקרוגל) עד להתרככות.
  7. מוציאים ומגישים.

מקור מתכון:  י. ח .

הערות
  • ניתן להשתמש בכל רוטב עגבניות ובכל תבלין לפי הטעם.
  • מיצי הבשר נספגים בתפו"א ויוצרים מרקם טעים.
  • מספר המנות בהתאם לגודל תפו"א, 2 חצאים כמה לבוגר.
  • להשתמש בניילון צמיד שעומד בתקן לשימוש במיקרוגל!.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
אפשר, רק שיש להשתמש ברדיד אלומיניום או להניח בשקית קוקי. במיקרו זה יותר מהר.
3
האם אפשר לאפות בתנור? כמה זמן? האם לכסות בנייר כסף?נשמע מתכון נהדר
2
הבשר יהיה מוכן לאחר 10 דקות במיקרוגל? זה הגיוני לבשר?
תודה מראש.
1
האם יש אלטרנטיבה לשימוש במיקרוגל?
תפו"א ממולאים במיקרוגל By , 2006-07-25T20:07:30+03:00 תפו מנה מהירה וקלת הכנה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4-6 תפו"א גדולים500 גר' בשר טחון100 גר' רוטב לפיצה/קטשופ1/2 כפית אורגנו ... Instructions: שוטפים היטב את תפוחי האדמה, מייבשים וחצים כל יחידה לאורכה. בעזרת סכין צרה וחדה מוציאים את תוך מחצית תפו"א בשלמות ליצירת שקע עמוק לא עד קצות תפו"א. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר