עוגיות שקדים ופיסטוק

28 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
125 גר' שקדים טחונים
1/2 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
30 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
1 כף שמנת חמוצה
1 ביצה טרופה
1 כף ליקר אמרטו
30 גר' פיסטוק קלוף וקצוץ
אבקת סוכר
1/2 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
30 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
1 כף שמנת חמוצה
1 ביצה טרופה
1 כף ליקר אמרטו
30 גר' פיסטוק קלוף וקצוץ
אבקת סוכר
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-190°, מניחים 28 עטרות נייר קטנות כפולות* על תבנית אפיה.
- בקערה מערבבים את השקדים הטחונים, הסוכר והקורנפלור, יוצרים גומה.
- יוצקים לגומה את המרגרינה המומסת, הביצה, השמנת והליקר, בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת אחידה.
- ממלאים את עטרות הנייר עד ל-2/3 גובה העטרות, מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים, מנפים מעל מעט אבקת סוכר.
- מכניסים לאפיה של כ-12 דקות או עד להזהבה, מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
- עטרות בקוטר 3 ס"מ, כפולות - עטרת בתוך עטרת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת