Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 18:04
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טארט נקטרינות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3973   

טארט נקטרינות
8 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» פאי וטארט» או קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
400 גר' בצק עלים מופשר
למלית:
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/2 1 כוסות שקדים טחונים
1/2 1 כוסות סוכר
3 ביצים
1/4 כוס קמח
1 כפית תמצית שקדים
4-5 נקטרינות
לציפוי:
1 ביצה טרופה
2 כפות ריבת מישמשים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 25X30 ס"מ, חותכים רצועה מכל צד ברוחב 2 ס"מ, מניחים את המלבן על נייר האפיה.
  3. מורחים מעט ביצה טרופה על קצות המלבן ומניחים את הרצועות מסביב כמסגרת, מורחים מעט ביצה על הרצועות.
  4. להכנת המלית, מערבבים בקערת המיקסר עם וו הגיטרה את החמאה, השקדים הטחונים, הסוכר, התמצית והביצים כ-3 דקות עד לקבלת תערובת בהירה וקלה, מנפים מעל את הקמח ומערבבים עוד 3 דקות במהירות איטית.
  5. מנקבים את תחתית הבצק ומשטחים את התערובת על הבצק בתוך המסגרת.
  6. פורסים את הנקטרינות ומניחים בחפיפה קלה על המלית.
  7. מכניסים לאפיה של 20 דקות בשלב המרכזי של התנור, מורידים לשלב נמוך יותר וממשיכים באפיה עוד 10 דקות או עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים על רשת
  8. ממיסים את הריבה במיקרוגל ומורחים בעזרת מברשת על הנקטרינות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין חובה אבל בצק פריך רצוי לאפות חצי אפיה לפני הוספת המלית והפרי ולהשלים אפיה.
1
ציון 10
האם חייבים בבצק עלים להכין את הטארט....

כי אני אוהבת יותר בבצק פריך ויוצא מעולה ויותר טעים....
לינדוש
טארט נקטרינות By , 2006-06-19T22:06:20+03:00 טארט נקטרינות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 400 גר' בצק עלים מופשרלמלית:150 גר' חמאה או מרגרינה רכה1/2 1 כוסות שקדים טחונים1/2 1 כוסות סוכר3 ביצים1/4 כוס קמח1 כפית תמצית שקדים4-5 ... Instructions: מחממים את התנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 25X30 ס"מ, חותכים רצועה מכל צד ברוחב 2 ס"מ, מניחים את המלבן על...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר