Pesto
תפריט
ו', 22 נוב 2019, 06:35
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוציני ברוטב בשר Fettuccine Ragu

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4475   

פטוציני ברוטב בשר  Fettuccine Ragu
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פטוציני
4 כפות שמן זית
750 גר' בשר רזה טחון פעמיים
3 פרוסות אווז מעושן קצוצות דק
1 בצל בינוני קצוץ דק
1/3 כוס גזר קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ דק
1 כוס יין לבן יבש
1/4 כוס עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה

מבשלים את הפטוציני עד לדרגת אל-דנטה.

בזמן בישול הפסטה מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הירקות ומטגנים בערבוב עד שהם מתרככים, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים, מוסיפים את האווז המעושן ומערבבים ומועכים לקבלת תערובת בשר פירורית.

מוסיפים את היין וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד חצי שעה עד להתרככות הבשר, לבדוק אם לא חסר נוזלים והתערובת אינה יבשה, ניתן להוסיף כוס מרק בשר או עוף ולערבב לקבלת רוטב סמיך, בודקים תיבול מלח ופלפל שחור ומערבבים.

מסננים את הפסטה מהמים, מניחים מנת פטוצ'יני בכל צלחת ויוצקים מעל את הרוטב.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 9
עשיתי. יצא מעולה. תערובת של עגבניה, קצת רסק עגבניות, מרק עוף ויין לבן תמיד יוצא טוב
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט אבל אין ממש צורך כי רוטב הבשר אינו מצריך שימוש בשמנת.
3
פסטות עם בשר אפשר להכין גם עם שמנת צמחית? זה ישתלב טוב?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בכל חנות.
1
איפה קונים פטוצ'יני?

תודה

קובי
פטוציני ברוטב בשר Fettuccine Ragu By , 2005-03-28T04:08:57+02:00 פטוציני ברוטב בשר  Fettuccine Ragu Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פטוציני 4 כפות שמן זית750 גר' בשר רזה טחון פעמיים3 פרוסות אווז מעושן קצוצות דק1 בצל בינוני קצוץ דק1/3 כוס גזר קצוץ דק1 גבעול סלרי קצוץ דק1 כוס יין לבן יבש1/4 כו... Instructions: מבשלים את הפטוציני עד לדרגת אל-דנטה.בזמן בישול הפסטה מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הירקות ומטגנים בערבוב עד שהם מתרככים, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים, מוסיפים את האווז המעושן ומערבבים ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר