Pesto
תפריט
ב', 27 ינו 2020, 01:35
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

משולשי גבינה בבצק טמפורה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6426   

* תמונה להמחשה
משולשי גבינה בבצק טמפורה
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 500 גר' גבינת גלעד
לציפוי:
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס קורנפלור
  • 1 חלבון ביצה
  • 1/2 כוס מים קרים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • שמן לטיגון עמוק
  • שיפודי במבוק
דרך הכנה
  1. חותכים את הגבינה למשולשים בעובי 2 ס"מ, צלעות משולש 4 ס"מ.
  2. נועצים שיפוד לעומק 2 ס"מ בבסיס כל משולש ומניחים בצד.
  3. מערבבים את החומרים היבשים, טורפים מעט את החלבון, ומוסיפים בהדרגה יחד עם המים לקערה, מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. משהים את הבלילה לכ-20 דקות.
  4. מחממים את השמן במחבת לטיגון עמוק, מטפטפים טיפת בלילה לשמן לבדיקה אם הגיע לחום הדרוש.
  5. טובלים רק את הגבינה בכל שיפוד בבלילה ומכניסים לשמן, לא מרפים מהשיפוד עד להזהבה
    קלה ואז מניחים להמשך טיגון עד להזהבה עמוקה.
  6. מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת, מגישים חם.
הערות
  • ניתן להחליף בכל גבינה צהובה קשה ורצוי מעט פיקנטית.
  • ניתן לחתוך לכל צורה שרוצים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
משולשי גבינה בבצק טמפורה By , 2006-05-20T16:05:52+03:00 משולשי גבינה בבצק טמפורה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 500 גר' גבינת גלעד לציפוי: 1 כוס קמח תופח 1 כוס קורנפלור 1 חלבון ביצה 1/2 כוס מים קרים... Instructions: חותכים את הגבינה למשולשים בעובי 2 ס"מ, צלעות משולש 4 ס"מ. נועצים שיפוד לעומק 2 ס"מ בבסיס כל משולש ומניחים בצד. מערבבים את החומרים היבשי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר