פטריות ממולאות בטונה
מתכון של ניקי

אפיה
קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
מרכיבים
פטריות בינוניות, שמפיניון , חורש
1 בצל קצוץ
50 ג' חמאה
1 קופסה טונה מפוררת ללא הנוזלים.
2 כפות קטשופ
4 כפות פירורי לחם
גבינה צהובה מגורדת
מעט סומסום
1 ביצה
1 כפית אבקת מרק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 בצל קצוץ
50 ג' חמאה
1 קופסה טונה מפוררת ללא הנוזלים.
2 כפות קטשופ
4 כפות פירורי לחם
גבינה צהובה מגורדת
מעט סומסום
1 ביצה
1 כפית אבקת מרק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
- להסיר את רגלי הפטריות, לקצוץ אותן.
- להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הבצל עם הפטריות שקצצנו לטגן עד להזהבה.
- לערבב בקערה את שאר החומרים , פרט לגבינה הצהובה, להוסיף את הבצל והפטריות המטוגנות.
- למלא את כיפות הפטריות, לפזר פתיתי גבינה צהובה מעל ולהכניס לתנור שחומם ל-180°.
- אחרי כמה דקות בתנור, להמיס 20 ג' חמאה, להבריש את הפטריות בעדינות, לקראת הסוף להבריש שוב. סך הכל זמן האפיה - 15 דקות.
מתכון וצילום - ניקי
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- קניידלך (כופתאות קמח מצה) למרק [אבי מ.] - שתי גירסאות.
- טורטיות מקמח חיטה [אבי מ.] - את הטורטיה מכינים במקור מקמח תירס מיוחד (מסה הרינה), אולם ניתן להכין טורטיות גם מקמח רגיל.
- עוגת מוס שוקולד [אבי מ.] - עוגת מוס שוקולד קלילה, במתכון הוכנסו שינויים והסבר מפורט יותר
- פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
- פילה מושט בתנור [קרן33] - הכי קל וטעים כמו באולמות. לא תפסיקו לקבל מחמאות
- קרם בוואריה [אבי מ.] - גירסת הקרם המקורית על בסיס קרם אנגלז, מתאים גם לפסח חלבי או לגירסת פרווה בהערות.
- לביבות בטטה אפויות [ניקי ב] -