אמפנדס
כיסוני בצק אפויים דרום אמריקאים במלית בשר
40 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[6 מדרגים]
מרכיבים
לבצק:
1 קג' קמח
250 גר' מרגרינה
2 כפיות מלח
2 כוסות מים
למלית:
1/4 כוס שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים
1 פלפל אדום קצוץ
700 קג' בשר בקר (עם שומן), טחון גס
מלח, פלפל
2 כפיות פפריקה מתוקה
50 גר' מרגרינה
40 זיתים שחורים או ירוקים מגולענים
5 ביצים קשות, חתוכות לשמיניות
1 קג' קמח
250 גר' מרגרינה
2 כפיות מלח
2 כוסות מים
למלית:
1/4 כוס שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים
1 פלפל אדום קצוץ
700 קג' בשר בקר (עם שומן), טחון גס
מלח, פלפל
2 כפיות פפריקה מתוקה
50 גר' מרגרינה
40 זיתים שחורים או ירוקים מגולענים
5 ביצים קשות, חתוכות לשמיניות
דרך הכנה
- מעבדים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון, עד שנוצר גוש בצק אחיד, אם יש צורך
מוסיפים עוד מעט קמח. - מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים עד לשקיפות.
- מוסיפים 500 גר' מהבשר ומבשלים כ-20 דקות בבחישה, מוסיפים את התבלינים, ממשיכים לבשל 5 דקות נוספות ומסירים מהאש.
- מוסיפים לסיר את המרגרינה, מערבבים עד להמסה ומצננים את התערובת.
- מוסיפים את הבשר הנותר ומערבבים.
- מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בעזרת חותכן בקוטר 7-10 ס"מ.
- מניחים על מחצית עיגול הבצק כף תערובת בשר, זית אחד ושמינית ביצה קשה.
- מקפלים את המחצית השנייה מעל המלית, מהדקים היטב את השוליים, מקפלים אותם מעט
כלפי מעלה. - מורחים מעט ביצה טרופה מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמה קלה.
- מוציאים וצננים על רשת.
- מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערות
- מס' היחידות בהתאם לגודל העיגולים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד