ניקי" /> ניקי" />
Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 17:05
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל נהדרות  של ניקי    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5912   

עוגיות שיבולת שועל
40 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

100 גר' חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
200 גר' שיבולת שועל (קוואקר)
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס  סוכר חום
1 כוס קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
קורט מלח

דרך הכנה
  1. מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת קלה.
  2. מוסיפים את הביצה לתערובת ומקציפים, מווסיפים את הביצה השניה ומקציפים.
  3. מוסיפים את תמצית הוניל בנקצפה עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מוסיפים לתערובת  את השיבולת שועל, הקוקוס, הסוכר חום ומערבבים.
  5. מנפים את הקמח, הסודה לשתיה, המלח והקינמון ומוסיפים לתערובת, מערבבים עד שהתערובת אחידה.
  6. מחממים את התנור ל-180°.
  7. בעזרת כפית מניחים תלוליות קטנות בתבנית במרחק 5 ס"מ בין אחת לשניה, העוגיות מתפשטות באפיה.
  8. אופים 10 דקות עד להשחמה קלה, העוגיות תהינה עדיין רכות במרכזן.
  9. מניחים לצינון בתבנית, מעבירים לקרור על רשת, העוגות מתקשות בצינון.

מתכון וצילום - ניקי

הערות
  • טיפ - לקבלת עוגיות בצורה אחידה ויפה, לאפות אותם בתבנית מאפינס.
  • לשים לב לא לאפות יתר על המידה, להוציא את העוגיות כשהן עדיין רכות במרכז, שחומות מעט בשוליים.
  • לאחסן בכלי אטום.
  • העוגות אהובות על ילדים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
3
איך אפשר למדוד 200 גרם שיבולת שועל?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הסודה לשתיה לתפיחה והענקת גוון כהה לעוגיות.
1
למה הסודה לשתייה? אפשר בלי?
עוגיות שיבולת שועל By , 2006-02-19T21:02:56+02:00 עוגיות שיבולת שועל עוגיות שיבולת שועל נהדרות  של ניקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 40 Tags: none Ingredients: - 100 גר' חמאה רכה3/4 כוס סוכר2 ביצים1 כפית תמצית וניל200 גר' שיבולת שועל (קוואקר)1/2 כוס קוקוס1/2 כוס  סוכר חום1 כוס קמח1/2 כפית סודה לשתיה1 כפי... Instructions: מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת קלה.מוסיפים את הביצה לתערובת ומקציפים, מווסיפים את הביצה השניה ומקציפים.מוסיפים את תמצית הוניל בנקצפה עד לקבלת תערובת חלקה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר