ניקי" /> ניקי" />
Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 13:47
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס טונה עם פלפלים וזיתים

מאפינס קלי הכנה, מתכון של ניקי    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6909   

מאפינס טונה עם פלפלים וזיתים
16 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

3 כפות שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים
2 כפיות שום כתוש
2 פלפלים חתוכים לקוביות
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1 קופסת טונה מסוננת ומפוררת (160 גר')
3 כפות קטשופ
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 15%
1/2 כוס שמן
2 ביצים
50 גר' זיתים קצוצים
1 כף אבקת מרק
מלח, פלפל

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית מאפינס 16 יחידות או 16 תבניות בודדות.
  2. מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל עם השום עד לשקיפות, מוסיפים את הפלפל ומטגנים עד לריכוך, מסירים מהאש.
  3. מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התערובת שבמחבת, מוסיפים את התבלינים.
  4. יוצקים לתבניות המאפינס עד ל-2/3 גובה התבניות, מכניסים לאפיה עד להשחמה קלה.
  5. מוציאים ומצננים מעט, הופכים על רשת.

מתכון וצילום: ניקי

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
אפשר תחליף פרווה ודיאטטי לשמנת?
תודה
6
המתכון ניראה ממש טעים אני אעש אותו היום וניראה מה יצא!
5
ראובן מ. (עורך)
לא בתוך התערובת
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב במפורש בסעיף 4, עם כל החומרים.
2
שלום ,,,לא הבנתי איפוא אני שמה את החצי כוס שמן.....בתוך העיסה, או ....בבקשה הסבר...תודה.
1
ציון 10
נשמע מעולה ואני מחר עשה לאורחים שלי ציפי ולילה טוב
מאפינס טונה עם פלפלים וזיתים By , 2006-02-02T17:02:31+02:00 מאפינס טונה עם פלפלים וזיתים מאפינס קלי הכנה, מתכון של ניקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 3 כפות שמן2 בצלים בינוניים קצוצים2 כפיות שום כתוש2 פלפלים חתוכים לקוביות2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית אבקת סודה לשתיה1 קופסת טונה מסוננת ומפוררת (1... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית מאפינס 16 יחידות או 16 תבניות בודדות.מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל עם השום עד לשקיפות, מוסיפים את הפלפל ומטגנים עד לריכוך, מסירים מהאש....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר