Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 00:35
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת גבינה תרד ודלעת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6424   

פשטידת גבינה תרד ודלעת
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 500 גר' דלעת
  • 250 גר' תרד קפוא, מופשר
  • 500 גר' גבינת קוטג'
  • 10 ביצים
  • 70 גר' גבינת פרמזן מגורדת
  • 2 כפות חרדל עם גרגרים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית פיירקס בגודל 30X22 או דומה.
  2. מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות 3X3 ס"מ, מניחים על רדיד אלומיניום בתבנית תנור ואופים כ-45 דקות עד להזהבה וריכוך.
  3. סוחטים את עודפי המים מהתרד, מקצצים גס.
  4. בקערה מערבבים היטב את הגבינה, גבינת הפרמזן, הביצים והתרד.
  5. יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית המשומנת, מפזרם מעל את קוביות הדלעת ומכסים ביתרת התערובת.
  6. מכניסים לאפיה של 30 דקות או עד להזהבה יפה.
  7. מגישים חם או קר.
הערות
  1. ניתן להוסיף לתערובת 150 גר' סלמון מעושן קצוץ.
  2. ניתן להחליף את הדלעת בתפוחי אדמה מתוקים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
10 ביצים???? בטוח שזה נכון?
פשטידת גבינה תרד ודלעת By , 2006-01-03T15:01:35+02:00 פשטידת גבינה תרד ודלעת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 500 גר' דלעת 250 גר' תרד קפוא, מופשר 500 גר' גבינת קוטג' 10 ביצים 70 גר' גבינת פרמזן מגורדת ... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית פיירקס בגודל 30X22 או דומה. מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות 3X3 ס"מ, מניחים על רדיד אלומיניום בתבנית תנור ואופים כ-45 דקות&n...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר