Pesto
תפריט
ב', 27 ינו 2020, 01:50
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תירס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7497   

לביבות תירס
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קופסה תירס מסוננת (550 גר')*
1 שן שום כתושה
1 בצל קטן קצוץ
2 ביצים
1/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
*או גרגרי תירס מהקפאה מופשרים 
דרך הכנה
  1. מסננים את התירס ממי השימור, מעבירים מחצית הכמות לקערת מעבד מזון.
  2. מוסיפים את השום, הבצל, הביצים, הקמח ואבקת האפיה, מפעילים במספר פולסים עד לקבלת תערובת אחידה וגסה.
  3. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתרת גרגרי התירס, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מחממים 1/2 ס"מ שמן קנולה או אחר במחבת, מניחים כמות של כף גדולה ומשטחים מעט, מטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת.
  5. מגישים חם עם רטבים או שמנת חמוצה.
    רטבים מומלצים:
    מטבל גבינת רוקפור
    מטבל גבינת קוטג' 
    מטבל יוגורט ים-תיכוני
אין תגובות עדיין
לביבות תירס By , 2005-12-12T08:12:17+02:00 לביבות תירס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 קופסה תירס מסוננת (550 גר')*1 שן שום כתושה1 בצל קטן קצוץ2 ביצים1/4 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיה2 כפות פטרוזיליה קצוצהמלח ופלפל שחור לפי הטעם*או גרגרי תי... Instructions: מסננים את התירס ממי השימור, מעבירים מחצית הכמות לקערת מעבד מזון.מוסיפים את השום, הבצל, הביצים, הקמח ואבקת האפיה, מפעילים במספר פולסים עד לקבלת תערובת אחידה וגסה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר