לביבות בננות
לביבות בננות מתוקות

טיגון

קושי: קל הכנה
» קינוחים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
5
[1 מדרגים]
מרכיבים
1/2 1 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
2 ביצים
2 כפות שמן
1/2 כוס חלב
1/4 כוס סוכר
2 בננות בשלות אך לא רכות
דרך הכנה
- חותכים את הבננות לקוביות בגודל 1.5 ס"מ, מניחים בקערה.
- בקערה נוספת מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח, יוצרים גומה בקמח.
- טורפים מעט את הביצים ומוסיפים את השמן, החלב והסוכר, יוצקים את התערובת לקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת ללא גושים, אם התערובת סמיכה מאד מוסיפים מעט חלב, התערובת צריכה להיות במרקם של דייסה סמיכה.
- מוסיפים את קוביות הבננות ומערבבים, מניחים למנוחה של 5 דקות.
- מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת, מניחים כף* גדושה מהתערובת במחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים לנייר מגבת לספיגת יתרת השמן.
- מפזרים מעל אבקת סוכר (אפשר בתוספת מעט קינמון) ומגישים.
- מומלץ להגיש בתוספת שמנת חמוצה.
*לקבלת לביבות עבות/גבוהות יותר רצוי לצקת את התערובת לטבעות לטיגון פנקייק.
הערות
- ניתן להחליף את החלב במים.
- כמות הסוכר ניתנת לשינוי לפי הטעם.
- מספר המנות לפי גודל הלביבות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -