עוגיות בראוניז
עוגיות רכות במרקם בראוניז

50 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים:
10
[4 מדרגים]
מרכיבים
300 גר' חמאה או מרגרינה רכה
2 כוסות סוכר
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
3/4 כוס קקאו
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 כוסות מיני שוקולד צ'יפס מריר
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתבניות תנור.
- מנפים לקערה את הקקאו, הקמח, אבקת האפיה והמלח, מניחים בצד.
- בקערה גדולה מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה, מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
- מנטפים את התערובת בכמות של כפית גדושה על נייר האפיה במרווחים.
- אופים 8 דקות, העוגיות יתפחו וישתטחו באפיה, לא לאפות יתר על המידה!
- מוציאים ומצננים מעט בתבנית, מוציאים לצינון מלא על רשת.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -