Pesto
תפריט
ו', 29 מאי 2020, 19:25
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

דים סאם - מלית

מספר מליות והכנה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6423   

דים סאם - מלית
או טיגון עמוק
קושי: מתקדם
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

קימות שיטות שונות של הכנת הדים סאם וכן קיימות שיטות שונות לאידוי או טיגון, בתמונות חלק מהשיטות להכנה, את הדים סאם ניתן לאדות, לטגן בשמן עמוק או שילוב של טיגון מהיר בווק בשתי כפות שמן שומשום עד להזהבה והוספת 1/2 כוס מים וכיסוי במכסה תוך כדי עירבוב מדי פעם עד להתאדות המים.

דרך הכנה

דים סאם במלית שרימפס
1 כמות בצק רגיל 2 או בצק אורז 1 או בצק שמרים (לאידוי)
250 גר' בשר שרימפס קצוץ
2 כפות ערמוני מים קצוצים דק
2 כפות עירית קצוצה דק
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כפית שמן שומשום
3 כפות קורנפלור

  1. מערבבים היטב את כל חומרי המלית בקערה, משטחים את פיסות הבצק לעיגולים בקוטר 10 ס"מ.
  2. מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית, מקפלים לחצי סהר וסוגרים היטב את השוליים בלחיצה ובמתיחה לצדדים.
  3. מניחים על רשת האידוי מעל מים רותחים ומכסים, מאדים כ-10 דקות או מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה יפה או בשיטת טיגון-בישול.

דים סאם במלית במלית בשר
1 כמות בצק רגיל 2 או בצק אורז 1 או בצק שמרים (לאידוי)
6 פטריות שיטאקי
250 גר' בשר בקר/הודו/עוף/חזיר טחון
250 גר' בשר שרימפס טחון
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
6 כפות בצל ירוק קצוץ
6 כפות ערמוני מים קצוצים
1/2 כפית מלח
1 כף רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום

  1. משרים את הפטריות במים חמים ל- 30 דקות וסוחטים מהמים, מקצצים את הפטריות ומערבבים היטב עם שאר החומרים.
  2. משטחים את פיסות הבצק לעיגולים בקוטר 10 ס"מ, מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית, מקפלים לחצי סהר וסוגרים היטב את השוליים בלחיצה ובמתיחה לצדדים.
  3. מניחים על רשת האידוי מעל מים רותחים ומכסים, מאדים כ-10 דקות או מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה יפה או בשיטת טיגון-בישול.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
תודה רבה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט, למרוח מעט ביצה להדק היטב את השוליים.
1
האם ניתן למלא במילויים הנ"ל דפי וון-טון שאותם מבשלים במים רותחים?
דים סאם - מלית By , 2005-11-06T14:11:40+02:00 דים סאם - מלית מספר מליות והכנה Prep Time: PT20M Cook time: Yield: Tags: none Ingredients: - קימות שיטות שונות של הכנת הדים סאם וכן קיימות שיטות שונות לאידוי או טיגון, בתמונות חלק מהשיטות להכנה, את הדים סאם ניתן לאדות, לטגן בשמן עמוק או שילוב של טיגון מהיר בווק בשתי כפות שמן שומשום עד להזה... Instructions: דים סאם במלית שרימפס1 כמות בצק רגיל 2 או בצק אורז 1 או בצק שמרים (לאידוי)250 גר' בשר שרימפס קצוץ2 כפות ערמוני מים קצוצים דק2 כפות עירית קצוצה דק1 כפית...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר