פשטידת קישואים מוקרמת

8 מנות
אפיה

קושי: לא צוין
» פאי וטארט
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
1 קג קישואים
קמח
שמן לטיגון
למלית:
300 גר גבינה בולגרית או פטה
100 גר גבינת קשקבל מגורדת
250 גר גביע גבינה לבנה9%
3 ביצים טרופות קל
1 כף קמח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
להקרמה:
100 גר גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
קמח
שמן לטיגון
למלית:
300 גר גבינה בולגרית או פטה
100 גר גבינת קשקבל מגורדת
250 גר גביע גבינה לבנה9%
3 ביצים טרופות קל
1 כף קמח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
להקרמה:
100 גר גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
דרך הכנה
- שוטפים את הקישואים ופורסים לפרוסות עבות לאורך, מגלגלים בקמח מנערים עודפים ומטגנים בשמן חם עד להזהבה יפה.
- מועכים את הגבינה המלוחה בקערה, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים היטב.
- מניחים שכבת קישואים בתבנית חסינת אש בגודל 25X25 בערך ויוצקים את כל כמות תערובת הגבינה עליהם, מכסים בשכבת קישואים נוספת.
- מערבבים בקערה את חומרי ההקרמה ויוצקים מעל.
- אופים בצנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמת השכבה העליונה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק ברוקולי ותירס [אבי מ.] -
- רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
- עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
- פנקייקס (חביתיות) [אבי מ.] -
- פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
- עוגת לימון לחה [אבי מ.] - עוגת לימון בחושה קלת הכנה מועשרת בסירופ לימון.
- עוף אפוי עם תפו"א ובצל בטעם מתקתק [סביון] -