Pesto
תפריט
ג', 11 פבר 2025, 23:53
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת תרד וגבינת קוטג’

פשטידה קלת הכנה    
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 20920   

פשטידת תרד וגבינת קוטג’
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 300 גר תרד קפוא
  • 250 גר גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כוסות גבינת קוטג
  • 4 ביצים
  • 6 כפות קמח
  • מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-180°,
  2. משמנים קלות תבנית פאי לא מתפרקת או תבנית פיירקס.
  3. מפשירים את התרד, סוחטים את המים ומקצצים,
  4. מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים ומעררבים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית הפאי ומכניסים לתנור לאפיה של כ-45 דקות.
  6. מוציאים ומצננים 20 דקות לפני החיתוך.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
אותה כמות/משקל
3
כמה תרד טרי אני אצטרך במקום תרד קפוא
2
ציון 10
קל להכנה, טעים ולא משמין במיוחד
1
ציון 10
Great
פשטידת תרד וגבינת קוטג’ By , 2005-10-13T09:10:14+02:00 פשטידת תרד וגבינת קוטג’ פשטידה קלת הכנה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 300 גר תרד קפוא 250 גר גבינה צהובה מגורדת 2 כוסות גבינת קוטג 4 ביצים 6 כפות קמח מלח ופלפל לפי הטעם ... Instructions: מחממים תנור ל-180°, משמנים קלות תבנית פאי לא מתפרקת או תבנית פיירקס. מפשירים את התרד, סוחטים את המים ומקצצים, מעבירים לקערה ומוסיפים את ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר