Pesto
תפריט
ו', 15 נוב 2019, 09:47
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת יוגורט ופקאנים

עוגה בחושה קלאסית בתוספת פקאנים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4497   

עוגת יוגורט ופקאנים
12 מנות
אפיה
עתיר קלוריות
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
1/2 1 כוס קמח
1כפית קינמון טחון
1/2 1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון טחון
80 גר' חמאה או מרגרינה רכה
2/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1 גביע יוגורט
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים מס' 3

למלית:
70 גר' אגוזי פקאן קצוצים גס
1/3 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. משמנים ומקמחים תבנית אפיה מלבנית באורך 30 ס"מ.
  2. מנפים לקערה את הקמח אבקת האפיה והקינמון.
  3. מקציפים את החמאה הסוכר והמלח ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה.
  4. מוסיפים את הוניל ואת היוגורט, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מערבבים את כל חומרי המלית, משטחים חצי מכמות התערובת בתבנית ומפזרים את המלית, משטחים מעליה את יתרת התערובת.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-25-30 דקות.
  7. מוציאים ומצננים על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
יש פה פעמיים קינמון
עוגת יוגורט ופקאנים By , 2005-03-28T03:29:16+02:00 עוגת יוגורט ופקאנים עוגה בחושה קלאסית בתוספת פקאנים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 כוס קמח1כפית קינמון טחון1/2 1 כפית אבקת אפיה1/2 כפית קינמון טחון80 גר' חמאה או מרגרינה רכה2/3 כוס סוכר1/4 כפית מלח1 גביע יוגורט1 כפית תמצית וניל2 ביצים מס' 3... Instructions: משמנים ומקמחים תבנית אפיה מלבנית באורך 30 ס"מ. מנפים לקערה את הקמח אבקת האפיה והקינמון. מקציפים את החמאה הסוכר והמלח ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר